Csütörtöki Fröccsenő

Legújabb rendezvénysorozatunk a nyárra

Idén nyáron elindult legújabb rendezvénysorozatunk, a Csütörtöki Fröccsenő.

Azon kívül, hogy nyitott pince vagyunk csütörtökönként, szerettünk volna valami többet adni a vendégeinknek.

Sokan szeretik a jó borokat, azonban keveset tudnak a szőlő fajtákról, a borkészítésről, a borok illatjegyeiről. Mi szeretjük elmesélni a szőlőhegyhez kötődő emlékeinket, szeretjük látni a vendégeink arcán a meglepettséget, ha valami újdonságot hallottak. A pince túra remek alkalom arra, hogy a barátokkal egy jó hangulatú délutánt töltsünk el családias környezetben.

A finom borokhoz persze hozzátartoznak a finom házias falatok is, így ha már a pince hűvöse elég volt számunkra, a teraszon rengeteg finomság vár ránk.

Te is a bor imádók közé tartozol? Szeretsz a nap végén leülni egy pohár borral a kezedben kikapcsolódni? Gyere el hozzánk és mi biztosítjuk neked a kikapcsolódást egy borospince túrával, a végén egy házi finomságokkal teli vacsorával! Hívd el a családot vagy a barátokat és érezzétek jól magatokat csütörtökönként este az Óhegy- Borházban. A friss levegő és a gyönyörű naplemente biztosított.

Bejelentkezés: 20/412-41-46; 20/914-75-45

Részvétel: 6.000 Ft/Fő, mely tartalmazza a borkóstolót és a vacsorát.

Természetesen várunk szeretettel akkor is, ha csak éppen felénk kirándulsz és nem szeretnél részt venni a borkóstolón, csupán megpihennél félúton, vagy csak meginnál egy pohár bort a lugasban.