Tökéletes esküvőhelyszín

A szőlősorok, a panoráma nyújtotta hangulat, a csend és nyugalom, a családias légkör, felejthetetlenné varázsolják az esküvők hangulatát.

Az Óhegy- Borház tökéletes helyszínt nyújt azoknak az ifjú pároknak, akik egy különleges helyen szeretnék megtartani az esküvőjüket.
A szőlősorok és a panoráma nyújtotta hangulat, a természet közelsége, tágas terek és a családias légkör felejthetetlenné varázsolják az esküvők hangulatát.

A nagyméretű terasz 100 fő leültetésére is alkalmas, 60 fős belső teremmel, borospincével, kemencében vagy grillen készített, valamint bográcsos ételekkel várjuk kedves vendégeinket!

Nyáron nyitott teraszunkkal kellemes kerti parti hangulatot varázsolunk, mely télen is maximálisan kihasználható zárhatóságának és fűthetőségének köszönhetően, belső termünkben kandallóval gondoskodunk a kellemes melegről hűvösebb évszakban.

A hagyományos magyar konyha ételei mellé kizárólag saját termelésű borokat és pálinkákat szolgálunk fel. Ételeinket saját vágású sertés, baromfi és marhahúsból készítjük!

A Borház emeletén jól felszerelt öltöző szobát biztosítunk a kényelmes készülődés érdekében.

A vendégek részére parkoló áll rendelkezésre, ahol az összes személyautó és kisbusz elfér.