Bemutatkozás

Az Óhegy Borház a Monori Pincefalu tőszomszédságában, Péteri központjától 2 km-re, a Péteri szőlőhegyen, festői és csendes környezetben található. A Borház csodálatos panorámával rendelkezik, tiszta időben akár Budapest is látható.

Bemutatkozás

Az Óhegy- Borház a Monori Pincefalu tőszomszédságában, Péteritől 2 km-re található rendezvényház, mely 220 méteren, a Gellérthegy magasságával megegyezően, a szőlőhegy felső részének gyönyörű panorámás részén helyezkedik el.

A Borházhoz tartozó szőlőterület közel 3 hektár, mely 1978-ban lett telepítve. Fajta összetétele változatos, de fő fajtánk a kékfankos, mely csodás délnyugati fekvésnek és a homokos talajnak köszönhetően rendkívül zamatos és szép bort ad. Készítünk belőle rozét is, de szép mennyiségben található portugeser, rizling szilváni, olaszrizling, és irsai olivér is. A közelmúltban telepítésre került az öreg ültetvényünk helyére cserszegi fűszeres fajta.

Az Óhegy- Borház családi vállalkozás, esküvők, családi össszejövetelek: szülinapok, keresztelő, ballagás, legénybúcsú, céges partik stb. lebonyolítására alkalmas helyszín. Nagyméretű terasza 100 fő leültetésére is alkalmas, 60 fős belső teremmel, borospincével, kemencében vagy grillen készített, valamint bográcsos ételekkel várjuk kedves vendégeinket!

A hagyományos magyar konyha ételei mellé kizárólag saját termelésű borokat és pálinkákat szolgálunk fel. Ételeinket saját vágású sertés, baromfi és marhahúsból készítjük!

Baráti, családi vagy céges csoportok részére vállalunk túravezetést, paintball vagy aersoft versenyek szervezését, illetve a téli időszakban látvány disznóvágást és lovas szánozást.

Szolgáltatásaink megtekintéséhez kérjük, kattintson ide.

Üdvözlettel:

Kovács K. Róbert ügyvezető, Kovács Petra

Kontakt: Kovács Róbert
Tel: +3620 9147545

Kovács Petra
Tel: +36204124146


E-mail: info@ohegyborhaz.hu
Péteri 2209 Óhegy 1.
Levelezési cím: 2209 Péteri, Petőfi u. 141.