Húsvéti Workshop az Óhegy-Borházban

Az ünnepeket megelőző hétvégén Húsvéti workshopot tartottunk az Óhegy-Borházban.

 

Húsvéti workshop az Óhegy –Borházban

Óhegy-Borház és Panka Virágműhely szervezésében.

 

 

Az ünnepeket megelőző hétvégén Húsvéti workshopot tartottunk az Óhegy-Borházban.

A családi pincészet szorgalmazza a kreatív foglalkozások szervezését és megvalósítását. Igyekszünk minél több, a vendégek számára érdekes és vonzó programot szervezni, ahol lehetőség van kikapcsolódni, szórakozni, kreatív tevékenységben részt venni, illetve élményt szerezni.

De mi is az a húsvéti workshop?

Húsvéti workshop egy olyan esemény, amelyet a húsvéti ünnep alkalmából tartanak. A résztvevők összejönnek, hogy közösen készítsenek húsvéti dekorációkat, ajándékokat vagy édességeket. A workshop lehetőséget ad arra, hogy az emberek együtt dolgozzanak és kreatív módon töltsék az időt.

A húsvéti workshop lehet akár egy egynapos esemény, vagy akár többnapos rendezvény is, amely különböző kreatív tevékenységeket tartalmaz. A résztvevők lehetnek gyerekek és felnőttek egyaránt, és az események lehetnek vezetett vagy szabadon folyóak.

A workshop témája lehet a tojásfestés, az ünnepi dekorációk elkészítése, vagy akár a húsvéti sütemények elkészítése is. Az esemény lehetőséget ad arra, hogy az emberek valami  újat tanuljanak és megosszák egymással az ötleteiket és tapasztalataikat.

Összességében a húsvéti workshop egy kiváló lehetőség arra, hogy az emberek együtt ünnepeljenek, alkossanak és megoszthassák egymással a kreativitásukat.

A rendezvényház hirdetésében húsvéti ajtó vagy asztaldísz készítésére invitáltuk a részvevőket, kizárólag természetes alapanyagokat felhasználva.

A workshopot Túróczi Panka (Panka Virágműhely) koordinálta. Számos alapanyag állt a résztvevők rendelkezésére , úgy, mint erdei moha, fürjtojás, kifújt tyúktojás, barka, fürj tollak, húsvéti fa díszek és természetesen minden, a díszek elkészítéséhez szükséges eszköz. A családi pincészet biztosította a résztvevők részére a ház borait, illetve az elmaradhatatlan házi zsíroskenyeret.            

          

Panka bíztatta a résztvevőket, hogy bátran használják fel a rendelkezésükre álló alapanyagokat, illetve legyenek bátrak a díszítés terén is. Akár egy széttört fürjtojás vagy a barka használata még mutatósabbá teheti a díszünket. Röpke egy óra alatt csodálatos dekorációk készültek. Volt, aki asztali, volt, aki ajtódíszt készített. A kreatív foglalkozás nagyon jó hangulatban telt és szerencsére az idő is gyönyörű napos és tavaszias volt végig.

                                                                                       

Meglepetésként a résztvevők az ajtó- és asztaldekorációkhoz készíthettek tetszés szerinti virágosládát. Ehhez Panka biztosította a vintage stílusú ládákat, hozott több fajta tavaszi virágot és természetesen a résztvevők felhasználhatták a korábban említett alapanyagokat is. Az eredmény magáért beszél, gyönyörű tavaszias virágosládák készültek.

                                                               

Ezúton is köszönjük a részvételt és reméljük, hogy legközelebb még nagyobb létszámban szervezhetjük meg a workshopot. További képekért látogass el a galériában.